al pacino: bazı filmlerde sadece onları kurtarmak için yer alıyorum

al pacino: bazı filmlerde sadece onları kurtarmak için yer alıyorum


yakıştı mı şimdi bu?


Hollywood’un yaşayan efsanelerinden Al Pacino, artık bir klasik haline gelen Robert DeNiro ve Martin Scorsese ortaklığında çıkardığı Netflix filmi The Irishman’la övgü üstüne övgü topluyor. Yakın zamanda GQ dergisine verdiği bir röportajda ise Pacino, kötü bir alışkanlığını gün yüzüne çıkartarak hepimizi şok etti.

Kariyerinin 47. yılında olan usta oyuncu, kendisine sunulan senaryolardan yaptığı seçimleri bazen sadece kötü filmleri güzelleştirmek için kabul ettiğini açıkladı. Yıllar geçtikçe huysuzlaşmaya başladığını belirten Pacino, bu hareketi bir meydan okuma olarak yaptığını ve bazen bir filmi sadece ortalama hale getirmek için inanılmaz bir çaba harcadığını, daha da kötüsü bu olasılığın onu heyecanlandırdığını ekledi.

Bu demeçlerin Al Pacino ve gönül dostu Robert DeNiro’yu bir araya getiren The Irishman için geçerli olmadığını umuyoruz. Scorsese’nin 26. filmi yurtdışındaki sinema gösterimlerinin ardından olumlu yorumlar almış ve Hollywood gediklilerinin (eğer veda etmek istiyorlarsa) edebilecekleri en iyi veda olduğu eleştirmenler tarafından dile getirilmişti. Pacino bu filmle ilgili konuşurken Scorsese ve DeNiro’yla başka projelerde çalıştıklarını ama bunun gibi olmayacağını belirtmişti. Bir dönemin kapanışını simgeleyen The Irishman’ı 27 Kasım’da Netflix’ten izlemek mümkün olacak.