al pacino’lu hunters’tan mini fragman

al pacino’lu hunters’tan mini fragman


amazon prime’da


Yeni nesil tv platformlarının arasına dahil olacak Amazon Prime’dan ilgi çekici yapımlar gelmeye devam ediyor. 1977 yılının New York’unda geçen Hunters, soykırım planında olan Nazileri ve onlara engel olmak isteyen bir grup Nazi avcısını konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosunda Al Pacino ve Logan Lerman’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Get Out, Us gibi gerilim filmlerinde farklı işleyişiyle öne çıkan Jordan Peele üstleniyor.

Büyükannesini öldüren kişileri bulmaya çalışırken Nazi avcılarına katılan Jonah Heidelbaum karakterini canlandıracak Logan Lerman’a onun akıl hocası rolünde Al Pacino’yu izleyeceğiz. Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker ve Lena Olin gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda bulunduğu dram gerilim konulu dizinin ilk bölümünü ödüllü yönetmen Alfonso Gomez-Rejon yönetti.

Konu bakımından olduğu kadar oyuncu ve yapım kadrosuyla da ben buradayım diyen yapım Hunters’ın yayın tarihi henüz belli değil. 2020’nin ilk yarısı içinde yayınlanacağını tahmin ettiğimiz dizinin mini fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.