al pacino’lu hunters’tan yeni fragman

al pacino’lu hunters’tan yeni fragman


nazi avcısı al pacino


Gelecek sene çıkması planlanan Amazon‘un iddialı dizisi Hunters‘tan yeni bir fragman yayınlandı. Martin Scorsese imzalı The Irishman ve Quentin Tarantino’nun son filmi Once Upon a Time in Hollywood ile sinemalara konuk olan ve her zamankinden çok göz önünde olmasını memnuniyetle karşıladığımız usta oyuncu Al Pacino, şimdi de televizyon dünyasındaki ilk uzun soluklu işiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Al Pacino ve Lorgan Lerman‘ı bir araya getirecek dizi, 2. Dünya Savaşı’ndan sonra nazi avcılığına soyunan bir grubun hikayesini anlatacak. İzleyicileri 1977 yılının New York’una götüren dizi, Amerika’da yüzlerce nazinin yaşadığını keşfeden ve nazilerin yeni bir soykırım planı olduğunu düşünen bir grubun bu planı engelleme çabasını anlatacak.

Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Dylan Baker ve Lena Olin’in oyuncu kadrosunu doldurduğu dizinin yapımcılığını ise Jordan Peele üstlenecek. Macera ve aksiyonun tavan yapacağına inandığımız dizinin fragmanını izlemek isteyenleri şöyle alalım: