american music awards’a billie eilish damga vurdu

american music awards’a billie eilish damga vurdu


6 adaylık, 2 ödül ve bir de canlı performans


Amerikan müzik endüstrisinin en prestijli ödüllerinden American Music Awards 2019 (AMAs) dün gece sahiplerini buldu. Canlı performanslara, iddialı kıyafetlere ve çarpıcı açıklamalara ev sahipliği yapan ödül gecesi, bizim basınımızı çok ilgilendirmese de ABD’de bir süre daha konuşulacak gibi gözüküyor.

Pop müziğin yükselen ismi Billie Eilish, hem tarzıyla hem ödülleriyle hem de performansıyla konuşulacak isimlerin başında geliyor. Kendine has tarzına artık aşina olduğumuz Eilish, tepeden tırnağa Burberry deseni bir ceket ve tabii ki neon yeşili saçlarıyla kırmızı halıda boy gösterdi. Çeşitli markalarla kendi kreasyonlarını da paylaşmaya başlayan Eilish, bu kıyafeti gecede taşıyabilecek nadir karakterlerden biri desek yanılmayız herhalde.

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2019 yılını dolu dolu geçiren Eilish, 6 dalda elde ettiği adaylıklardan Yılın En İyi Sanatçısı ve En İyi Alternatif Sanatçı ödüllerini kazanıp başarısını tüm müzik dünyasına bir kez daha ispat etti. Kimileri için bu ödüllerin anlamı olmasa da Billie Eilish, en azından birilerinin dikkatini çektiğini kanıtlamış oldu.

İlk albümü WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO albümünden all the good girls go to hell ile gecede sahneye de çıkan genç yeteneğin ödül konuşmaları hemen aşağıda.