animasyon dizisi fast & furious spy racers’tan yeni fotoğraflar

animasyon dizisi fast & furious spy racers’tan yeni fotoğraflar


toretto ailesi yine aksiyon peşinde


Sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan Fast & Furious, gelecek sene Fast & Furious 9 ile beyazperdedeki yolculuğunu sürdürmeye hazırlanırken, bir yandan da Fast & Furious Spy Racers adıyla dizi dünyasına taşınıyor. Universal Pictures ve Dreamworks ortaklığıyla yaratılan ve Netflix ile evlerimize misafir olmaya gelen Fast & Furious Spy Racers‘ın posteri ve seriden yeni fotoğraflar yayınlandı.

Vin Diesel, Chris Morgan, Tim Hendrick ve Bret Haaland‘ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği Fast & Furious: Spy Racers dizisinin ana karakteri, Dominic Toretto’nun ergenlik çağındaki kuzeni Tony Toretto olacak. Tyler Posey‘in Tony Toretto’yu seslendireceği dizisinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler Camille Ramsey, Luke Youngblood, Charlet Chung ve Jorge Diaz.

Animasyon dizisi, filmlerdeki yüksek aksiyonlu hikayeyi daha da genişletecek. Ergenlik çağındaki Tony Toretto, arkadaşlarıyla beraber bir devlet teşkilatı tarafından seçkin bir yarış ligi arkasına gizlenen şeytani suç örgütüne sızmak için işe alındığında, bize çok da yabancı olmayan bir şekilde kuzeni Dom’un yolundan gidecek.

İşte Netflix tarafından yayınlanan animasyon dizisinden paylaşılan mini teaser ile ilk fotoğraflar: