avengers: endgame filminden silinen tony stark ve kızının buluşma sahnesi burada

avengers: endgame filminden silinen tony stark ve kızının buluşma sahnesi burada


seni 3000 kez seviyorum


2019 senesine DC Universe nasıl Joker ile damgasını vurduysa, Marvel da Avangers: Endgame ile damga vurmuştu. Kimilerine göre kahraman, kimilerine göre anti-kahraman olan dava adamı Thanos‘un sürüklediği film, dünya çapında 2.8 milyar $ gelir elde ederek başarısının karşılığını almıştı.
Disney+’ın haklarını satın almasından sonra kendi platformunda yayınladığı Avengers: Endgame, ekstra olarak yönetmen yorumları ve silinmiş sahnelerle dolu. Bu sahnelerin birinde, Tony Stark, Katherine Langford’ın canlandırdığı kızı rolündeki Morgan Stark’ın yetişkin haliyle bir araya geliyor. Morgan, Tony’ye onu sevdiğini ve onunla gurur duyduğunu söylüyor ve Iron Man her zamanki gibi ” Seni 3000 kez seviyorum” diyerek cevap veriyor. Sahne, Way Station olarak bilinen metafiziksel bir gerçeklikte yaşanıyor, tıpkı Thanos’un Infinity War’da parmaklarını şıklatmasının ardından kızını gördüğü yer gibi.

Yönetmenlere göre silinen sahnenin ardındaki amaç, kızının onu affetmesi ve Tony’nin huzur bulmasıydı. İşte duygu dolu sahnenin tamamı: