ben affleck aksiyon-gerilim türündeki hypnotic filminde rol alacak

ben affleck aksiyon-gerilim türündeki hypnotic filminde rol alacak


bu sefer pelerin ve maskesiz bir dedektif


Hollywood’ın geniş bir hayran kitlesine sahip yakışıklı aktör kontenjanını yıllardır hakkını vererek dolduran ve son zamanlarda yönetmenlik-yapımcılık işlerine de merak saran Ben Affleck, Studio 8’in yapımcılığını üstleneceği Hypnotic filminin başrolü oldu.

Yönetmen koltuğunda Sin City ve Desperado serilerinin yanı sıra Grindhouse, From Dusk Till Dawn ve Planet Terror gibi yapımlardan tanıdığımız Robert Rodriguez’in oturacağı filmin senaryosunu Rodriguez ve Max Borenstein kaleme alacak. Oscar ödüllü aktör Affleck, filmde, gizli devlet organizasyonları ve ard arda işlenen silahlı soygunları araştıran ve bunun sonucunda kızı gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir dedektif olarak karşımıza çıkacak. Tipik bir Hollywood dedektif hikayesini andıran film hakkında şimdilik daha fazla bir detay paylaşılmadı.

Yeni filmleri hakkında konuşan Studio 8 CEO’su Jeff Rabinov ise şunları söyledi: “Ben Affleck’in ödüllü filmleri Argo ve The Town‘da birlikte çalışmıştık ve onun ne kadar çok yönlü ve yaratıcı bir insan olduğunu orada görmüştüm. Günümüz sinemasında hem kamera önü hem de kamera arkası için konuşuyorum, Ben Affleck en yetenekli isimlerden biri. Ben ile tekrar bir gerilim filminde çalışmak oldukça anlamlı. İnanıyorum ki Rodriguez ve o, harika bir film yapacaklar.”

Henüz post-prodüksiyon aşamasında olan ve son zamanların popüler teması dedektiflik hikayesine odaklanacak filmin çekimleri Nisan 2020’de başlayacak.