ben affleck’li the way back’in resmi fragmanı yayınlandı

ben affleck’li the way back’in resmi fragmanı yayınlandı


ben affleck tombul efes'e düşüyor


Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Johnny Deep’in yaşlanmasıyla Hollywood’ın geniş bir hayran kitlesine sahip yakışıklı aktör kontenjanını hakkını vererek dolduran ve son zamanlarda yönetmenlik/yapımcılık işlerine de merak saran Ben Affleck, bu sefer karşımıza bildiğimiz Ben Affleck filmlerinden çok farklı bir yapımla çıkıyor. Spor/drama türündeki The Way Back filminin başrolü olan aktör, alkol bağımlısı bir basketbol koçunu canlandıracak.

Gavin O’Connor‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Way Back, yönetmen ve Ben Affleck’in 2016 yılında çektikleri The Accountant filminin ardından ikinci işbirlikleri. Senaryosunu Brad Ingelsby’nin  kaleme aldığı film; bir basketbol oyuncusu olarak lisedeyken yıldızı parlayan fakat yaşadığı trajik bir kaybın ardından alkol bağımlısı olan ve basketbolu bırakan Jack Cunningham’ın hikayesini anlatıyor. Yani klişe bir hikaye bizleri bekliyor.

Hayatı tamamen kontrolden çıkmış Jack için son şans, efsanesi olduğu lise basketbol takımının koçunun ölmesinin ardından gelir. Mezun olduğu lisenin basketbol takımın başına geçen Jack, hayatında temiz bir sayfa açmak için yeni bir fırsat yakalar.

Ben Affleck’in yanı sıra Janina Gavankar, Hayes MacArthur ve Rachael Carpani‘nin rol alacağı, 6 Mart 2020’de vizyona girecek filmin resmi fragmanı burada.