black widow filmi natasha romanoff’un orijin hikayesini anlatmayacak

black widow filmi natasha romanoff’un orijin hikayesini anlatmayacak


daha derin konulara iniyoruz


Marvel Sinematik Evreni’ni, bir çağı kapatıp yeni bir çağ açan Avengers: Endgame ile birlikte veda ettiğimiz Black Widow için uzun zamandır bir solo film hazırlığındaydı. Uzun süredir haber alamadığımız Black Widow filmiyle ilgili  Scarlett Johansson, Vanity Fair’e yaptığı açıklamada yeni ipuçları verdi. Johansson, filmin Natasha Romanoff’un geçmişini anlatmayacağını ve tahmin edilenin aksine yüzeysel bir casusluk hikayesi olmayacağını açıkladı.

Avengers: Endgame’de Tony Stark için büyük bir cenaze töreni yapılmış fakat Black Widow için aynı durum söz konusu olmamıştı. Filmin yönetmenleri Russo kardeşler, bunun nedeni olarak Natasha’ya veda etmek için koskoca bir film gerektiğine dikkat çekmişti. Johansson ise yaptığı açıklamalarla filmin hikayesinin klasik bir Black Widow hikayesi olmayacağını söyleyerek merakımızı 2 katına çıkardı.

Filmle ilgili “Bunun bir orijin filmi ya da casusluk hikayesi olmasını istemedim. Yüzeysel hissetmek istemedim. Film, kendini affetmekle, aileyle ilgili bir film.” dedi ve ekledi: “Bence hayatımız boyunca birçok kez yaşlanıyoruz ve bu anlar bizim için birer geçiş dönemi, arkamıza bakmadan ilerlemeye devam etmeniz lazım. Black Widow, ise bu filmde gerçek bir kriz döneminde. Araya sıkışmış durumda. Film boyunca kendisiyle ve onu Black Widow yapan her şeyle yüzleşerek, krizden kurtulmaya ve kendi benliğini bulmaya çalışıyor. Yani bu film, onun kendini bulma yolculuğu.” açıklamasını yapan Johansson, müstakbel filmle neler göreceğimiz konusunda bizi aydınlattı.

Cate Shortland‘ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin oyuncu kadrosunda Johansson’un yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz, William Hurt ve Florence Pugh gibi dikkat çekici isimler de var. Filmin ülkemizde vizyona gireceği tarih 1 Mayıs 2020.