bohemian rhapsody’nin yapımcılarından michael jackson filmi geliyor

bohemian rhapsody’nin yapımcılarından michael jackson filmi geliyor


tabii ki izleyeceğiz


2018 yılında vizyona giren Freddie Mercury’nin hayatının anlatıldığı biyografik film Bohemian Rhapsody, aldığı Oscar ödülleri ve Rami Malek’in oyunculuğuyla epey konuşulmuştu. Filmin yapımcıları ödülün tadını aldıkları için mi yoksa sadece Michael Jackson hayranlıklarından mı bilinmez, pop müziğinin ikonik isminin hayatını da beyazperdeye aktarmaya karar verdi.

2009 yılında ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Michael Jackson’ın hayatı, hem başarılarla hem de sansasyonel olaylarla doluydu. Son olarak bu yılın başında yayınlanan Leaving Neverland, MJ hakkındaki taciz iddialarını da mercek altına alarak epey olay yaratmıştı. Daha önce de ölümünden kısa bir süre sonra, vefatı üzerine iptal edilen konserler dizisini içeren This Is It belgeseli yayınlanan Jackson, bu defa hayatının tümüne odaklanılacak bir projeye konu olacak. Biyografik filmin senaryosu Penny Dreadful, Hugo, The Aviator gibi filmlere imzasını atan John Logan imzasını taşıyacak.

Henüz 50 yaşındayken hayata veda eden Michael Jackson’ın ardında bıraktığı müzikal mirasın ve dedikoduların, müzikal başarılarının yanında filme nasıl yansıyacağını şimdiden merak ediyoruz. Yapımın ne zaman hayata geçirileceği ise henüz bilinmezliğini koruyor.