chris pine ve zachary quinto’lu yeni star trek filmi, aradığı yönetmeni buldu

chris pine ve zachary quinto’lu yeni star trek filmi, aradığı yönetmeni buldu


tanıştıralım noah hawley


J.J. Abrams’ın omuz vermesiyle yeniden başlayan kült bilim kurgu serisi Star Trek’in son filmi Star Trek Beyond 2016 yılında vizyona girmişti. Serinin bir sonraki filmi ise onayı almış ama bir türlü hayata geçememişti. Bu dönem bitecek gibi gözüküyor çünkü yeni Star Trek filminin artık bir senaristi ve yönetmeni var.
Bir yandan Patrick Stewart’ın Kaptan Jean-Luc Picard rolüne geri döndüğü ve yayın tarihini bekleyen dizisi, diğer yandan da Quentin Tarantino’nun usul usul yazdığı filmini bir kenara bırakırsak sıradaki bir diğer Star Trek yapımı olan güncel serinin son filminin yönetmen ve senarist koltuğunda ödüllü dizi Fargo’nun yaratıcısı Noah Hawley yer alacak.

1966 dizi olarak yayın hayatına başlayan Star Trek, çok kısa bir sürede popüler kültürün en gözde yapımlarından biri oldu. Kendinden sonraki tüm bilim kurgu filmlerine bir şekilde esin kaynağı olan seri, J.J. Abrams’ın Star Wars’ı aradan çıkarmasının ardından kaldığı yerden devam edecek. Projeye yapımcı koltuğunda devam edecek J.J. Abrams; Chris Pine, Zachary Quinto ve Zoe Saldana gibi serinin önceki filmlerinden alışık olduğumuz isimlerle yoluna devam edecek.

Hikayesiyle ilgili şimdilik herhangi bir bilgimiz olmadı yeni filmi ya da diğer Star Trek projelerini duymayı merakla bekliyoruz.