christian bale artık rolleri için kilo alıp vermeyecek

christian bale artık rolleri için kilo alıp vermeyecek


lafımıza geldin sonunda


Oyunculuğundan çok rolleri için geçirdiği fiziksel değişimlerle aklımıza kazınan, metabolizmasına hayret ettiğimiz Christian Bale, artık kendisine gelen bu tarz rolleri kabul etmeyeceğini açıkladı. American Psycho filminde muhteşem kaslı bir fiziksel görünümle karşımıza çıkan Bale, ilk dönüşümünü orada yaşayarak izleyenleri sonraki projeleri hazırlamaya başlamıştı.

Sonrasında The Machinist filminde yaklaşık 30 kilo vererek iskelet haliyle bizleri şaşırtan Christian Bale, oyunculuğun hakkı nasıl verilir sorusunun cevabı niteliğinde filmiyle adından söz ettirmişti. Son olarak da American Hustle ve Vice filmleri için yarınlar yokmuşçasına yemek yiyip 20 kilo alarak tanınmayacak hale gelen başarılı oyuncu, belli ki bu durumun tehlikeli ve yorucu olduğunu nihayet anlamış.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda artık kilo alıp verme konusu benim için kapandı diyen Christian Bale, içimize su serpti desek yeridir. Bu kadar hızlı değişimlerin içinde nasıl sağlıklı kalıyor diye düşünürken verdiği kararla doğru olanı yapan Bale, artık sadece bu konuda standart yaklaşımları ya da karakterleri olan filmlerde yer alacağını açıkladı.

Son olarak bu cuma vizyona girecek Ford v Ferrari filminde motor sporları tarihinin önemli figürü Ken Miles’ı canlandıracak Bale’in filminin fragmanı hemen aşağıda.