christopher nolan’ın gizemli filmi tenet’tan bir fragman yayınlandı

christopher nolan’ın gizemli filmi tenet’tan bir fragman yayınlandı


nedir bu gizem?


225 milyon dolarlık bütçesiyle Christopher Nolan’ın bugüne kadar ki en pahalı filmi olacak Tenet’tan bir teaser fragman paylaşıldı.

Başrollerini John David Washington, Robert Pattinson ve Elizabeth Debicki’nin paylaşacağı ve Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Kenneth Branagh, Clémence Poésy ve Dimple Kapadia’nın da kadrosunda yer alacağı Tenet, gizemini korurken filmle alakalı kafamızı karıştıracak bir video paylaşıldı.

7 farklı ülkede çekimleri devam eden ve Nolan’ın en pahalı işli olarak da ayrı bir yere sahip olan filmin senaryosu gizemini korurken film hakkında söylenebilecek tek şey uluslararası casusluk dünyasında yüksek tansiyonlu bir macera izleyeceğimiz. Kelime anlamı olarak da “İlke, inanç; bir inanç veya felesefenin temel ilkesi” olarak açıklanan Tenet’la ilgili bu gizem perdesi ne zaman kalkacak merak içindeyiz.

Interstellar  ve Dunkirk’te de çalıştığı görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile tekrar bir araya gelecek Nolan, bu projede bir değişiklik yaparak Hans Zimmer yerine Black Panther filminin Akademi Ödüllü bestecisi Ludwig Göransson ile çalışacak.

17 Temmuz 2020’de vizyona girecek yeni Christopher Nolan filmi Tenet’ın teaser’ımsı fragmanı hemen aşağıda.