cigarettes after sex’in hüzünlü sesi greg gonzalez, film müziği işine girmek istiyor

cigarettes after sex’in hüzünlü sesi greg gonzalez, film müziği işine girmek istiyor


derine daha derine


Kışın kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle melankoliye adım adım düştüğümüz şu günlerde bizi dinledikçe bir alternatif olarak YouTube sağ sekmelerinde sürekli karşılaştığımız ve Cigarettes After Sex, ikinci albümü Cry’ı geçtiğimiz ay yayınlanmıştı.

Grubun sakin atmosferini sürdürdüğü Cry, ilkinden pek de farklı bir şeyler sunmayarak bizi hayal kırıklığına uğratmıştı. Tabii bizim fikrimizin kendisi için hiçbir önemi olmadığını bildiğimiz grubun kurucusu ve hüzünlü sesi Greg Gonzalez, geçtiğimiz günlerde Kyle Meredith With… isimli podcast’e misafir oldu.

Son albümü Cry hakkında konuşan Gonzalez, albümün kayıt sürecinde nelerden ilham aldığını ve genel olarak şarkılarının hissiyatı üzerine açıklamalarda bulundu. Özellikle 90’ların Country tarzına yakın olduğunu, bazı şarkılarını o dönemden ilham alarak yazdığını söylen Gonzalez, şarkılarında bir hikaye anlatıyor olmayı sevdiğini belirtti. Aynı zamanda film soundtrack’i kaydetmek gibi bir hayali olduğunu da ilk defa paylaşan Gonzalez, solo ya da grupla birlikte yakın zamanda bu tarz işlerle karşımıza çıkabileceğinin altını çiziyor.

Greg Gonzalez’in 27 dakikalık podcast’inin tamamı ve pazartesi sendromunun etkisiyle tekrar Cry albümüne düşmek isteyenler için paylaşımlarımız hemen aşağıda.