coldplay yeni albümü için turneye çıkmayacak

coldplay yeni albümü için turneye çıkmayacak


greta thunberg bunu beğendi


22 Kasım’da çifte albümleri Everyday Life‘ı piyasaya süren ve arkadaşların arasına yeni Coldplay albümünü beğenenler ve beğenmeyenler olarak nifak tohumları eken Coldplay, yaptığı açıklamayla küskünleri barıştırdı, albümlerini beğenen-beğenmeyen herkesin takdirini topladı.

Yeni albümlerini tanıtmak için turneye çıkmayacaklarını açıklayan ve canlı performanslarını sergilemek için seçtikleri yolla takdirimizi toplayan Coldplay, konserlerin küresel ısınma üzerindeki olumsuz etkilerinden dolayı böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Grubun vokalisti Chris Martin, “Bir sonraki turnemiz, çevre açısından mümkün olanın en iyisi olacak” diyerek “Nasıl yani?” dedirtti.

Everyday Life isimli yeni albümlerinin grubun küresel perspektifini yansıttığını söyleyen Martin, “Eğer dünyayı dolaşma ayrıcalığına sahip olursanız, hepimizin aynı yerden geldiğini anlarsınız. Bu albüm İngiliz tipi bir nezaketle, dünyadaki herhangi bir insandan farklı hissetmediğimizi anlatıyor” açıklamasıyla yeni albümleriyle olmasa bile dünya görüşüyle bizden yıldızlı bir pekiyi aldı.