community ekibi beyaz perdeye dönmeye sıcak bakıyor

community ekibi beyaz perdeye dönmeye sıcak bakıyor


gözler dan harmon'da


NBC’nin 6 sezonluk mizah tufanı sit-com’u Community için hayranlarının kalp atışlarını hızlandıracak gelişmeler yaşanıyor. “6 sezon ve 1 film” mottosuyla yola çıkan ve dizi sona erdikten sonra film çekimi için çalmadık kapı bırakmayan dizinin yaratıcısı/senaristi Dan Harmon, aradığı desteği Community’nin cast ekibinde buldu.

Televizyon dünyasına damga vurmaya Rick and Morty ile devam eden Dan Harmon, Community’nin oyuncu kadrosunu oluşturan Joel McHale, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown ve Ken Jeong  ile “Community Buluşması” adı verilen bir panelde bir araya geldi.  Moderatörün yeni film ile ilgili gelişmeler olup olmadığını sorması üzerine dizinin oyuncuları Dan Harmon’a destek verdiklerini ve tekrar bir araya gelmeye sıcak baktıklarını açıkladılar. Dan Harmon ise hayranları heyecanlandıracak müjdeyi verdi.

“Film hayalimizi gerçekleştirebilecek kişilerle bir süredir iletişim halindeyim. Russo Kardeşler Community’den sonra sektöre şekil verebilecek konuma eriştiler. Tıpkı unutulmaz Paintball bölümünü yönetmiş olan Justin Lin gibi. Lin, Community filmi fikrini çok seviyor. Onunla ne zaman bir araya gelsek bu hayalin nasıl gerçekleştirebileceğimizi konuşuyoruz. Russo’lar, Lin ve ben bir film projesini hayata geçirebiliriz.” açıklamasıyla serinin hayranlarının yüreklerini hoplatan Harmon’ın bir sonraki adımı ne olacak merakla bekliyoruz.

Yakın zamanda Arrested Development da kısa bir aranın ardından bir sezonla daha yayın hayatına devam etmişti ama bu gelişme, beklentiden çok uzakta bir görüntüyle hayal kırıklığına sebep olmuştu. Umarız aynısı tekrar yaşanmaz.