curb your enthusiasm, 10. sezonuyla geri dönüyor

curb your enthusiasm, 10. sezonuyla geri dönüyor


larry david’le sınırsız komediye hazır mıyız?


Larry David’in hem yönettiği hem de başrolünde olduğu kült komedi dizisi Curb Your Enthusiasm’dan tatlı mı tatlı haberler geldi. 2000 yılında uzun soluklu yayın hayatına başlangıç yapan dizi, en son 9. sezon finaliyle 3 Aralık 2017’de ekranlara gelmişti.

9. sezon finalinden kısa bir süre sonra yeni sezon için HBO’dan onay alan bol ödüllü komedi dizisinin yayın tarihi belirsizdi. Dizide Larry David’in menajeri Jeff Greene rolündeki Jeff Garlin’in Instagram postundan duyurduğu habere göre 2020’nin Ocak ayında Curb Your Enthusiasm geri dönüyor. Öncesinde David’i 12 Kasım’da Netflix’te özel bir komedi show’unda konuk olarak izleyebileceğimizi de duyuran Jeff Garlin, sınırsız komediye kombine bileti veriyor.

Jerry Seinfeld’le birlikte yürüttüğü projesinde 9 sezondur dizinin başrolünde kendisini canlandıran Larry David’in kurgulanmış hayatında yaşadığı absürt ve eğlenceli anları özlemedik desek yalan olur. Ödüllere doymayan  Curb Your Enthusiasm 10. sezonuyla Ocak ayında kaldığı yerden devam edecek, Gözünüzü HBO’dan ayrılmayınız..