daniel craig, james bond defterini kapattığını ilk kez televizyonda paylaştı

daniel craig, james bond defterini kapattığını ilk kez televizyonda paylaştı


mutlu ol, iyi bak keendinee


Bir hayli çalkantılı geçen ön hazırlık döneminden sonra son kez James Bond olarak beyaz perdede izleyeceğimiz kesinleşen Daniel Craig, geçtiğimiz akşam The Late Show with Stephen Colbert’a misafir oldu.

Daha önce 5 kez Bond olarak izlediğimiz ve No Time to Die isimli film ile son kez dünyayı kurtaracak Craig, misafir olduğu programda bu rolü son kez canlandıracağını ilk kez kendi ağzından açıkladı. Sinema dünyasının bir türlü kabul edemediği gerçeği talk show üzerinden izleyicilerle paylaşan Craig, aynı zamanda Rami Malek’in “Daniel Craig beni öptü!” hikayesini de destekleyip “Ben bütün erkek başrol oyuncularını öperim, buzları böyle eritiyorum” diyerek şakasını yapmayı da ihmal etmedi.
Phoebe Waller-Bridge’in senaryo ekibine katılmasını istediğinden ve sürecin nasıl işlediğinden de bahseden Daniel Craig, Fleabag’i hali hazırda zaten sevdiğini ama Killing Eve’i izledikten sonra polisiye bir diziye mizah unsurunu böylesine başarılı yedirmesinin ardından kendisiyle çalışmak için iletişime geçtiğini paylaştı.
3 Nisan 2020’de vizyona gireceği belirtilen filmden bir iki kare ve kısa bir kamera arkası videosunun dışında hala elle tutulur bir içerik şimdilik yok.