duymayan kalmasın, disney+’ın loki dizisi doctor strange 2’ya bağlanacak

duymayan kalmasın, disney+’ın loki dizisi doctor strange 2’ya bağlanacak


marvel evreninden heyecanlandıran atak


Marvel evreninin patronu olarak bildiğimiz Kevin Feige, Disney+’ta yayınlanacak Loki dizisiyle ilgili sürpriz gelişmeleri duyurdu. Önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak yeni streaming platformu Disney+ bünyesinde yayınlanacak Loki dizisi, Kevin Feige’in açıklamalarına göre Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmine bağlanacakmış.

Loki’nin Avengers: Endgame filminde Tesseract’la kaçıktan sonra nasıl bir yol izlediğini anlatacak dizi geçtiğimiz yılın sonlarında kesinleştikten sonra Marvel filmlerinde karaktere hayat veren Tom Hiddleston’ı projeye dahil ederek bize derin bir oh çektirmişti. Loki’nin gerçekten ölüp ölmediğine cevap niteliğinde olacak dizi, hikaye olarak Marvel Sinematik Evreni’nin ilk korku filmi olarak lanse edilen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin içinde yer alacak.

Oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch yeniden Stephen Strange olarak karşımıza çıkacağı dizide, Wanda Maximoff rolüyle Elizabeth Olsen’ın da filmin oyuncu kadrosunda yer alacağını öğrenmiştik. Disney+ platformu için yapımlarını çoğaltan Marvel Sinematik Evreni, duyurulmuş diğer dizilerin de doğrudan filmlere bağlantılı olacağını belirtirken Loki’nin filmde yer alıp almayacağı konusunda şimdilik bir bilgi vermedi. Ancak bu iki yapım arasında kurulacak bağlantı, Marvel hayranlarını tatmin eder nitelikte olacaktır diye düşünüyoruz.

Disney’in yeni tv platformu Disney+ 12 Kasım’da aktif olacak. Hem Loki dizisi hem de Doctor Strange’in devam filmi 2021’de izlenebilecek. Loki dizisinin tam çıkış tarihi henüz belirsizliğini koruyor ancak film 6 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak şimdiden duyurmuş olalım. Bakalım bu iki yapımla ilgili başka ne gibi sürpriz gelişmeler olacak göreceğiz.