elisabeth moss’lu the invisible man’den dün fotoğraf, bugün fragman

elisabeth moss’lu the invisible man’den dün fotoğraf, bugün fragman


28 şubat'ta sinemalarda


Elisabeth Moss’un başrolünde yer aldığı The Invisible Man’in yeniden çevriminden ilk görselleri dün görmüştük, bugün de filmden ilk fragman yayınlandı.

Upgrade filmiyle dikkatimizi çeken Leigh Whannell’in hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlendiği film, Bilim kurgu edebiyatının usta isimlerinden H.G. Wells‘in kült romanından beyazperdeye aktarılıyor. Direkt bir uyarlama olmasa da kendisinden önceki Invisible Man’lerin ve kitabın karışımı olan filmin başrolünde Elisabeth Moss yer alıyor.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla bünyesindeki Frankenstein, Dracula ve The Invisible Man gibi kült korku filmleri geri döndürme çabasına giren Universal’ın bu çabanın ilk adımı hayata geçirdiği film, kendisine şiddet uygulayan eski erkek arkadaşının intihar ettiğini öğrenen Cecilia’nın aslında erkek arkadaşının ölmediğini, sadece görünmez olduğunu fark edip insanları buna inandırma çabasını anlatacak.

Elisabeth Moss’a Oliver Jackson-Cohen ve Aldis Hodge’un eşlik ettiği filmde bir yandan da kendisine oyunlar oynayan görünmez erkek arkadaşını alt etmeye çalışan Cecilia’nın gerilim dolu hikayesine ortak olmak için fragman hemen aşağıda.