game of thrones’un arya’sı maise williams’lı two weeks to live’den ilk fotoğraf

game of thrones’un arya’sı maise williams’lı two weeks to live’den ilk fotoğraf


biraz da komedi


Game of Thrones’un Arya Stark’ı Maise Williams’ın komedi türündeki Two Weeks to Live isimli diziyle ekranlara geri döneceğini duyurmuştuk. Sky kanalından ekrana taşınacak dizide Williams’ı hem acımasız bir gangster hem de polisleri peşine takan umursamaz bir genç olan Kim Noakes karakterine hayat verirken izleyeceğiz.

Babasını şanssız bir şekilde kaybeden Kim’in annesiyle birlikte garip adetleri olan kırsal bir bölgeye yerleşmesiyle birlikte türlü talihsizliklerle boğuşmasını işleyecek Two Weeks to Live, altı bölümden oluşacak. Senaryosunu bu yılın flaş dizilerinden Fleabag kadrosunda yer alan Gaby Hull ve 2019 başında yayınlanmaya başlayıp merak uyandıran mini dizi Sex Education’ın senaristlerinden Mawaan Rizwan, Kerry Howard, Thalissa Teixeira ve Jason Flemyng gibi isimler yer alıyor.

2020 yılında ekranlara geleceğini tahmin ettiğimiz dizide Maise Williams, Game of Thrones’taki gittikçe artan başarılı performansından sonra bir kez daha yüzümüzü güldürmeyi başaracak mı yakında öğreneceğiz.