gary oldman, apple tv+’ın slow horses dizisine transfer oldu

gary oldman, apple tv+’ın slow horses dizisine transfer oldu


tecrübe konuşacak


Leon’un kötü adamı, Harry Potter’ın Sirius Black’i Oscar ödüllü başarılı oyuncu Gary Oldman, Apple TV+ bünyesinde yeni bir diziyle küçük ekrana geçiş yapmaya hazırlanıyor. Kendisini en son Netflix’te yayınlanan komedi drama filmi The Laundromat’ta izlediğimiz Oldman, bu kez bir casus dramasıyla karşımıza çıkacak.

Mick Herron’ın Slough House serisinin aynı isimli ilk kitabından uyarlanacak olarak dizi, İngiliz istihbarat teşkilatı MI5’ın en altındaki departmanı olan Slough House’a en tepeden atılmış zeki ama çabuk sinirlenen Jackson Lamb karakteri etrafında şekillenecek. Yaptığı hatalar sebebiyle kariyerini dibe sürükleyen bir casusa hayat verecek Gary Oldman’ın oyunculuk performansından gram şüphemiz olmayan Slow Horses, konusuyla da dikkat çekici gözüküyor.

Emmy ödüllü dizi Veep’in yazarlarından Will Smith’in kaleme aldığı dizinin yapımcılığını da yine Will Smith’le birlikte Justified dizisinin yapımcılarından Graham Yost üstlenecek. Hakkında kısıtlı bilgiye sahip olduğumuz Slow Horses’ın oyuncu kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili detaylar henüz paylaşılmadı.