gossip girl’ün spin-off dizisinde dedikoducu kızı tekrar kristen bell seslendirecek

gossip girl’ün spin-off dizisinde dedikoducu kızı tekrar kristen bell seslendirecek


xoxo


2007 – 2012 tarihleri arasında yayınlanan Gossip Girl, spin-off dizisinin hazırlık haberleri ile olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlara maruz kalmıştı. Haziran’da güncellenmiş Gossip Girl’ün HBO Max’te yer alacağını duyuran Warner Medya, dizinin orijinal kreatif takımıyla devam edeceğini ve eski kadrodan bir isimle çalışacağını duyurdu. Orijinal seride dedikoducu kızı seslendiren Kristen Bell’in yeni seride de Gossip Girl’ü seslendireceği açıklandı.

Yeni Gossip Girl’ün Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass ve Nate Archibald’ın hikayelerinin sonlanmasından sekiz sene sonrasında geçeceği gelen bilgiler arasında. Bu şekilde yepyeni bir jenerasyon ve değişmiş olan New York yansıtılacak. Dizinin yazarlarından Joshua Safran, sosyal medyanın ve New York’un aradan geçen senelerde nasıl değiştiğini göstermek istediklerinin bu dizinin ana motivasyon kaynağı olduğunu açıkladı. Aradan geçen kısa sürede sosyal medyanın büyük değişim geçirmesi ve teknolojinin uçsuz bucaksız bir noktaya gitmesi dizinin inandırıcılığını ve senaryosunu nasıl etkileyecek görmeyi sabırsızlıkla beklediğimiz bir konu.

Bell orijinal kadrodan olup yeni dizide de yer alacağı doğrulanan ilk aktör. Nate Archibald karakterini canlandıran Chace Crawford ise dizide bir babayı oynayabileceğini söyleyerek şakayla karışık geri dönme isteğini belirtti. Dizinin ilk gösterimi için net bir tarihse henüz açıklanmadı.