guy ritchie’nin the gentleman’ından karakter posterleri

guy ritchie’nin the gentleman’ından karakter posterleri


hadi ama mr. ritchie


En son Disney için Alaaddin filmini çekerek gişede 1 milyar $’lık hasılat elde eden ve ona buna olan borcunu kapattığına inandığımız Guy Ritchie’nin özüne döndüğü, The Gentlemen’dan karakter posterleri paylaşıldı.

Vizyon tarihi IMDB’de 24 Ocak 2020 olarak belirtilse de hala resmi açıklamanın yapılmadığı, Matthew McConaughey’nin başrolde yer aldığı The Gentlemen ile suç dünyasına “Artık kimse emniyette değil” diyerek dönüş yaptığı filmin kadrosu epey iddialı. McConaughey’nin yanı sıra Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant ve Michelle Dockery gibi isimleri rol adlığı The Gentleman, Londra’da bir kenevir imparatorluğu kuran Mickey Pearson’ın hikayesini mercek altına alacak.

Filmde Mickey’nin sonsuza dek bu sektörden çekilmeyi planladığının kulaktan kulağa yayılmasıyla birlikte nasıl bir anda değişmeye başladığını bizlere anlatıyor. Kendisini bir anda böyle bir durumun içinde bulan Mickey, hakkında çıkan dedikoduları bastırmak için önce yerini kapmak için adeta birbirleriyle yarışan suçlularla baş etmesi gerekecektir. Komplonun, şantajın, rüşvetin su gibi aktığı film, Ritchie’nin kalbimizi çaldığı Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Rocknrolla ve Revolver filmlerine bir geri dönüş, bir saygı duruşu niteliğinde.

Son yıllarda stüdyolar tarafından geliştirilen projelerde ya da Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E. ve King Arthur gibi büyük bütçeli aksiyon filmlerine ağırlık veren Guy Ritchie, biz The Gentleman’ın vizyon tarihini beklerken Vigilance isimli yeni projesini kaleme almaya başladı bile. Benzer atmosferde, benzer aksiyon seviyesinde olacak film ise Londra’da zırhlı araç üreten bir şirkette çalışmaya başlayan ABD’li bir kadının hikayesini mercek altına alıyor.

Yakın zamanda daha detayı haber almayı beklediğimiz iki projeyi de severek izeleyeceğimize buradan Guy Ritchie’ye söz veriyoruz.