henry cavill’in superman’le işi bitmemiş

henry cavill’in superman’le işi bitmemiş


pelerin benim dedi…


Batman rolünde Robert Pattinson, box office’in tepesine oturan Joker ve Gal Gadot’la Jason Momoa’nın hayat vereceği Wonder Woman ve Aquaman’le DC Evreni hareketli günler geçiriyor. Bütün bu hareket ve değişim içerisinde Henry Cavill’in oynadığı Superman’e ne olacağı ise merak konusu. Cavill’i Superman olarak gördüğümüz ilk film Man of Steel ortalama bir başarı elde etmişken, onu takip eden Batman v. Superman ve Justice League (kibarlığı bir kenara bırakırsak) tam bir fiyaskoyla sonuçlanmıştı.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda Cavill, Superman’in imzası niteliğindeki pelerinin hala dolabında olduğunu belirterek, rolün başkasına verilmesiyle ilgili spekülasyonların önüne geçti. Man of Steel’da yer almaktan çok memnun olduğunu belirten aktör, sonraki iki filmle ilgili ise hayal kırıklığını gizlemedi. Justice League’in işe yaramadığını söyleyen Cavill, Superman’e verebilecek çok şeyi olduğunu ve karakterin derinlerine inip çizgi romanları rolünde yansıtmak istediğini de ekledi.

Ben Affleck’in Batman’likten istifa etmesinin ardından Robert Pattinson’la çalışmaya başlayan ve seneye çıkacak filmleriyle de heyecanımızı canlı tutan DC Evreni’nin Superman ve Henry Cavill için sürprizleri olacak mı göreceğiz.