idris elba jay-z’nin yeni filminde başrol oldu

idris elba jay-z’nin yeni filminde başrol oldu


vahşi batı'da bir intikam hikayesi


Kanye West ve Drake‘in ardından müzikten kazandığı parayla yapımcılığa soyunan isimlerden biri de Jay-Z. Netflix’te yayınlanacak The Harder They Fall filmi için oyuncu arayışlarında olan ünlü hip-hop dünyasının tek milyarder ismi Jay-Z, sinemaseverleri heyecanlandıracak bir isimle anlaştı: Golden Globe ödüllü İdris Elba.

The Harder They Fall, Quentin Tarantino’yu kıskandıracak derecede Western kokan bir film. The Last Black Man in San Francisco filminden hatırladığımız Jonathan Majors‘ın kanun kaçağı Nat Love’ı canlandıracağı yapım, bir intikam serüvenini anlatıyor. Love’ın ailesi yıllar önce bir adam tarafından öldürülmüştür. Kimsesiz kalan Love, geçimini bir süre haydutluk yaparak sağlamıştır fakat asıl amacı ailesini öldüren adamı bulabilmektir. Bir gün olsun unutamadığı katilin hapishaneden çıktığını duyar duymaz işe koyulan Love, eski çetesinin de yardımıyla içindeki intikam ateşini söndürmeyi amaçlar.

The Bulliets sahne adıyla tanıdığımız şarkıcı-söz yazarı Jeymes Samuel‘in yönetmen koltuğunda oturacağı The Harder They Fall’un senaryosunu Boaz Yakin kaleme alacak. Filmin müziklerini ise daha önce The Great Gatsby‘de de birlikte çalışan Jay-Z ve Jeymes Samuel elinden çıkacak. Jay-Z’nin hem yapımcı hem de soundtrack başlıklarıyla ödül sezonu için adaylık kovalayacağı film, Quentin Tarantino ve Clint Eastwood’un sinemadan uzaklaştığı bu dönemde Western hayranları için çölde bir vaha olacak gibi gözüküyor.

Filmin vizyon tarihi ise henüz belirsiz.