invisible woman filminin yönetmeni ve başrolü belli oldu: elizabeth banks

invisible woman filminin yönetmeni ve başrolü belli oldu: elizabeth banks


invisible man bunu beğendi


2015 yılında Pitch Perfect 2 filmiyle yönetmenlik dünyasına fena bir giriş yapmayan Elizabeth Banks, Kasım ayının başında vizyona giren, senaryosunu yazıp yönettiği Charlie’s Angels filmiyle hem gişede, hem de sanat sayfalarında büyük bir bozguna uğramıştı. Daha önce Universal Pictures ile Pitch Perfect 2 filminden kafa tokuşturmuşluğu olan ABD’li aktris, yapım şirketiyle yeni Invisible Woman filminde hem yönetmen hem de başrol olacak şekilde anlaşarak tüm güçleri elinde topladı.

Senaryosunu The Girl on the Train filminden hatırladığımız Erin Cressida Wilson‘ın yazacağı Invisible Woman, tahmin edilenin aksine yakın zamanda başrollerini Elizabeth Moss ve Oliver Jackson-Cohen’in oynayacağı Invisible Man filmiyle bağlantılı bir hikayeye sahip olmayacak. 2013 yılında Ralph Fiennes’in başrol ve yönetmen olduğu Invisible Woman filmiyle The Invisible Man ve The Invisible Man Returns filmlerinin devam filmini çeken Universal Pictures, bu sefer aynı hikaye temelinde farklı bir yol üzerinden ilerleyecek.

Karanlık evrenini genişletmek isteyen Universal Pictures, The Invisible Man ve The Invisible Woman’ın yanı sıra Paul Feig’in Dark Army ve Dexter Fletcher imzalı Dracula’nın uşağı olarak bilinen Renfield filmlerini de yakın zamanda sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.