jessica chastain’in yeni projesi belli oldu

jessica chastain’in yeni projesi belli oldu


losing clementine


The Tree of Life, Interstellar gibi güçlü yapımlarla adını sıkça duyduğumuz ve Oscar’a iki kez aday gösterilmiş başarılı oyuncu Jessica Chastain, kariyerinin yükselişine tam hız devam ediyor. Kendisini en son Dark Phoneix ve It Chapter Two filmlerinde izlediğimiz Chastain, Losing Clementine filminde başrol oynayacak.

Son zamanlarda roman uyarlamaları hiç olmadığı kadar Hollywood’un gündeminde. Ashley Ream’in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanacak Losing Clementine, iddialı bir isimi -Jessica Chastain- kadrosuna dahil ederek ilgimizi çekmeyi başardı diyebiliriz.

Yönetmen koltuğunda XXY, Wakolda ve The Fish Child gibi dram ağırlıklı yapımlara imza atan ödüllü yönetmen Lucia Puenzo’yu göreceğimiz filmin senaryosunu Better Caul Saul’un senaristlerinden Ann Cherkis’e emanet.

Clementine Pritchard isimli bir sanatçının hayatına odaklanacak film, depresyonla mücadele ederken ölümün kıyısında olan Clementine’ın ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmesini konu alıyor. Listeyi gerçekleştirirken, annesi ve kız kardeşinin başına gelen sırları da ortaya çıkaran Clementine’ın zorlu mücadelesine tanıklık edeceğiz.

Konusuyla olduğu kadar başarılı isimleri de bir araya toplayan yapım Losing Clementine’dan edindiğimiz bilgiler henüz bu kadar. Son dönemde daha yapımlarda izlemeye alışkın olduğumuz Chastain, bakalım bu rolde nasıl harikalar yaratacak merak ediyoruz doğrusu.