john turturro, the batman’in oyuncu kadrosuna katıldı

john turturro, the batman’in oyuncu kadrosuna katıldı


hoş geldin jesus


Robert Pattinson’ın Batman’i, Zoë Kravitz’in Catwoman’ı, Jeffrey Wright’ın Komiser Gordon’ı ve Paul Dano’un The Riddler’ı canlandıracağı  The Batman’in kadrosuna, filme cuk oturacağını düşündüğümüz bir isim dahil oldu.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği, son olarak Andy Serkis’in Alfred rolüyle dahil olduğu ve The Penguin olarak Colin Farrell’ı izleyeceğimiz konuşulan The Batman’de The Big Lebowski, Barton Fink, Do the Right Thing gibi yapımlardan hatırladığımız John Turturro, Carmine Falcone karakterine hayat verecek.

Batman çizgi romanlarına aşina olanlar için oldukça tanıdık bir isim olan Carmine Falcone, Gotham’ın en büyük mafya liderlerinden biri. The Dark Knight üçlemesinde Tom Wilkinson’ın canlandırdığı bu karaktere Gotham dizisinde John Doman hayat vermişti.

Taze mezun, genç oyuncu Jayme Lawson’ın da Bella rolüyle dahil olduğu The Batman’in Todd Phillips’in yönettiği Joaquin Phoenix’li Joker ile ya da herhangi bir DC filmi ile bir bağlantısı olmayacağı, filmle ilgili paylaşılan gelişmeler arasında. 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi beklenen filmin kadrosunda ne gibi ekleme/çıkarmalar olacak zamanla göreceğiz.