josh brolin, don cheadle ve sebastian stan, steven soderbergh’in yeni filmi için ilk adaylar

josh brolin, don cheadle ve sebastian stan, steven soderbergh’in yeni filmi için ilk adaylar


kill switch geliyor


En yakın tarihli olarak 18 Ekim’de Netflix üzerinden yayınlanan The Laundromat ile kendisini hatırlatan Steven Soderbergh, bir sonraki filminin hazırlıklarına başlamış gözüküyor.

Zaman dilimi olarak 1950’lerde geçen, mekan olarak ise bizi Detroit’e götürecek Kill Switch isimli bir suç filmi üzerinde çalışan Soderbergh, filmin oyuncu kadrosu için ilk isimlerle iletişime geçti. Marvel evreninin üç önemli ismi olan Josh BrolinDon Cheadle ve Sebastian Stan’ı filmi için gözüne kestiren tecrübeli yönetmen, çekimleri önümüzdeki yaz başlaması beklenen film için ilk sağlam adımlarını atmış gözüküyor.

Netflix’in kovboy dizisi Godless’ın yapımcısı Casey Silver’ın arkasında olacağı projenin senaryosu orijinal Men In Black’i yazan Ed Solomon’a ait olacak. Şu sıralar epey yoğun bir takvime sahip Soderbergh, son olarak The Laundromat ve High Flying Bird’le Netflix ile olan flörtünü devam ettirmiş, üstüne de Adam Driver’ın başrolünde yer aldığı ve Scott Z. Burns’ün yönetmen koltuğunda oturduğu bu yılın önemli Oscar adaylarından biri olması beklene The Report’un da yapımcı koltuğunda oturdu.

Bu yoğun programının arasına daha yeni projeler ekleneceğine emin olduğumuz Soderbergh’in dönem dramasıyla ilgili yeni detayları merakla takip ediyoruz.