lady gaga, gucci ailesinin hikayesiyle beyaz perdeye dönüyor

lady gaga, gucci ailesinin hikayesiyle beyaz perdeye dönüyor


and the oscar goes to...


Şarkıcı kimliğine oyunculuğu da eklemeye kararlı gözüken Lady Gaga, yeni projesiyle beyazperdeyle olan flörtünü bir adım daha ileri taşımaya kararlı. Daha önce American Horror Story’nin beşinci sezonu Hotel’de oyunculuğu deneyimleyen ve Golden Globe ödülüyle de bunu taçlandıran Gaga, son olarak A Star Is Born filmiyle Hollywood’da büyük bir hortum yaratmış ve performansını da bir Oscar ile taçlandırmıştı.

Oyunculuğu seven ve bu konudaki başarısını da kanıtlayan Lady Gaga, 80’li yılların sonuna damga vuran Gucci ailesinde yaşanan cinayeti konu alacak bir filmin başrolünde yer alacak. Moda dünyasının en büyük markalarından olan Gucci ailesi ve oğulları Maurizio Gucci’nin hayatı etrafında şekillenecek olan filmde Lady Gaga, markanın o dönem kreatif direktörü olan Maurizio Gucci’nin ölümünden sorumlu olan ve uzun süre hapis yatan Patrizia Reggiani’yi canlandıracak. Modayla ilişkisi malum olan Lady Gaga’nın şu ana kadar ki en zor karakteri gibi gözüken Reggiani rolünün altından nasıl kalkacağını görmeyi merakla bekliyoruz.

Senaryosu Sara Gay Forden’ın “The House of Gucci : A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed” kitabından uyarlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise Hollywood’un kalbur üstü isimlerinden Ridley Scott yer alacak. Filmin detaylarının şekillenmesini beklerken, Gaga’nın son filminden çok konuşulan ve rol arkadaşı Bradley Cooper ile hakkında aşk dedikoduları çıkmasına sebep olan Shallow performansını tekrar hatırlayalım.