lana del rey turnesine özel konuklarla devam ediyor

lana del rey turnesine özel konuklarla devam ediyor


sıra ben gibbard ve julia jacklin'de


Ağustos ayında Norman Fucking Rockwell albümünün yayınlanmasıyla turnesine start veren Lana Del Rey’in konserlerinde yaptığı sürpriz cover’lar ve ağırladığı konuklarını ilgiyle takip etmekteyiz. Daha önce Chris Isaak, Joan Baez, Sean Lennon ve Adam Cohen gibi isimleri sahnesinde misafir eden Del Rey’in Denver’daki konserinde iki özel konuğu vardı.

Lana Del Rey’in bu konserindeki sürpriz konukları indie dünyasının büyük abisi Death Cab for Cutie’nin solisti Ben Gibbard ve sesiyle ruhumuzu okşayan sesiyle Julia Jacklin. Death Cab’in duygu yüklü şarkısı I Will Follow You into the Dark’ı birlikte seslendiren Del Rey ve Gibbard, daha sonra sahneye Julia Jacklin’i davet ederek Don’t Know How to Keep Loving You düetiyle dinleyenleri duygu seline sürükledi.

Ah keşke biz de orada olsaydık dedirten düetlere tanıklık etmek, birtakım duygusallıklara düşmek isteyenleri hemen aşağıya alalım. Turnesinde daha hangi isimleri göreceğimizi merak ettiğimiz Lana Del Rey’in bir sonraki durağını heyecanla bekliyoruz.