m. night shyamalan’ın gerilim dolu dizisi servant’tan ilk uzun fragman

m. night shyamalan’ın gerilim dolu dizisi servant’tan ilk uzun fragman


kafamız karıştı


Geçtiğimiz ay kısa kısa iki teaser’ını izledimiz ama ne olduğuna dair çok fikir edinemediğimiz M.Night Shyamalan Apple TV+ iş birliğiyle hayata geçen Servant’tan ilk uzun fragman yayınlandı ve dizi oldukça ürpertici gözüküyor.

Philadelphia’da yaşayan Dorothy ve Sean çiftinin hikayesini anlatan dizinin başrolünde bir bebek var, ama bu bebeğimiz aslında oyuncak bir bebek. Çiftin bir kazada bebeklerini kaybetmesi üzerine, Six Feet Under’daki rolüyle aklımıza kazınan Lauren Ambrose’un canlandırdığı Dorothy’nin oyuncak bir bebeğe annelik yapmasını anlatan dizi, ikilinin bu “oyuncak bebeklerine” bakıcı Leanne’i tutmasıyla başlayan gizemli olayları takip ediyor. Toby Kebbell’ı da bu zorluklara göğüs geren çiftimizin babası Sean rolünde izlediğimiz Servant’ta. Harry Potter evreninin yıldızlarından Rupert Grint de anladığımız kadarıyla yaşanan olayları araştıran bir polis memuru olarak karşımıza çıkıyor.

Dizinin senaryosu ise 24, Outcast, Resurrection ve Berlin Station yapımlarından tanıdığımız Tony Basgallop imzası taşıyor. Netflix ve Disney gibi devlerin olduğu bu kulvarda her yerden koşması gerektiğinin farkında olan Apple TV+, bakalım M.Night Shyamalan gibi bir isimle istediği başarıya kavuşabilecek mi?

28 Kasım’da ilk bölümüyle yayında olacak Servant, fragmanında gözüktüğü kadar başarılı olsa ismini yılın en iyi dizileri arasına girebilecek kalitede duruyor. Hadi bakalım, heyecanlandık.