mark ruffalo hulk ile wolverine’in yollarının kesişmesini istiyor

mark ruffalo hulk ile wolverine’in yollarının kesişmesini istiyor


marvel evreni genişleyecek mi?


Avengers üyelerinden yol haritası belli olmayan tek isim var: Hulk. Iron Man öldü, Captain America emekli oldu, Black Widow kendi solo filminin hazırlığında, Hawkeye‘in artık bir televizyon şovu var ve Thor‘un da 4. filmi yolda. Fakat Hulk ve Hulk karakterine hayat veren Mark Ruffalo için sıradakinin ne olduğu bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Tokyo Comic Con’a katılan Ruffalo, Marvel Sinematik Evreni’nin başbakanı Kevin Feige ile arasında geçen bir konuşmayı anlatarak Hulk karakterinin geleceğine dair ipuçları verdi. “Kevin Feige geçen hafta bana Hulk ile ilgili daha fazla hikaye ya da fikrimin olup olmadığını sordu. Evet dedim, bence hala anlatılacak hikayeler var. Benim görmek istediğim şey Hulk, Wolverine’e karşı.”

Hulk ve Wolverine’in farklı evrenlerde bulunduğu bilinen bir gerçek. Ancak Kevin Feige’in X-Men dünyasını ele geçirme ve onları da Marvel Sinematik Evreni’ne katma düşüncesini göz önünde bulundurursak Ruffalo’nun önerisi Feige için kayda değer olabilir.

Wolverine‘i 2000 yılından 2017 yılına kadar Hugh Jackman canlandırmış ve Jackman bu rol ile kendine devasa bir hayran kitlesi elde etmişti. Logan filminden sonra emekli olan Jackman’ın ardından genç Wolverine için Taron Egerton‘ın ismi geçiyor. Belki de Jackman’ın gidişiyle X-Men serisi bitmiş olacak ve Einstein’ın evrenin sürekli ve hızlanarak genişlediği teorisine uygun bir şekilde Marvel Sinematik Evreni’ni Wolverine vs Hulk filmiyle X-Men karakterlerini de içine katarak genişleyecek. Hollywood’ı özel mülkü yapan ve bağımsız filmleri piyasadan silip süpüren Marvel Sinematik Evreni’nin bu konuda zorlanacağına pek ihtimal vermiyoruz.