netflix’in yeni türk dizisi atiye’den fragman

netflix’in yeni türk dizisi atiye’den fragman


27 aralık'ta netflix'te


Netflix Türkiye, Hakan: Muhafız’dan sonra 2. orjinal dizisi olacak Atiye‘nin fragmanını paylaştı. 27 Aralık’ta sadece Netflix platformundan yayınlanacak dizi 40’ar dakikadan 8 bölüm sürecek.

Göbeklitepe, Nemrut, İstanbul üçgeninde geçecek ve Anadolu’nun mistisizminden beslenecek dizi; dram, gizem ve macera türünü sevenler için bulunmaz bir nimet. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür‘un yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Civan Canova gibi isimler de yer alıyor.

Filmin konusuna gelirsek, ailesi ve sevgilisi ile İstanbul’da sade ve mutlu bir şekilde yaşayan Atiye’nin hayatı dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle değişir. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Resim çizmeye başladığı günden beri sürekli aynı sembolü çizen ve bunun nedenini bilmeyen Atiye, aradığı cevabı bulmak, geçmişiyle yüzleşmek için antik tapınağa doğru yola koyulur. Gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Netfix Türkiye’nin yeni dizisi Atiye için paylaştığı fragman hemen aşağıda: