nicolas cage, yeni filminde kendisini canlandıracak

nicolas cage, yeni filminde kendisini canlandıracak


hem de iki kere


90’lı yılların Face Off, Con Air, City of God ve Leaving Las Vegas gibi yapımlarıyla parlayan ama 2019’da IMDB puanı 6.5’un üstünde bir filmde yer alamayan ismi Nicolas Cage, oyunculuk sevdasından vaz geçmeye pek niyetli değil. Bir türlü eski yapımlardaki başarısını yakalayamayan Cage, bu perspektifi değiştireceğini düşündüğü bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

The Unbearable Weight of Massive Talent isimli filmde kendisini canlandıracak olan Cage, dolaşan dedikodulara göre Lionsgate ile anlaşmanın da eşiğinde. Film, Cage’in hem 90’lardaki halini hem de şu anki halini bir arada işleyecek. Quentin Tarantino’nun yeni filminde rol kapmaya çalışan bir Cage izleyeceğimiz filmde kahramanımız, bir anda kendisini bir kaçırılma olayının merkezinde CIA’le iş birliği yaparken bulacak. Tüm bunlar olurken bir yandan da kızıyla arasını düzeltmeye çalışan Cage, hepsi yetmezmiş gibi Meksikalı uyuşturucu baronuna karışarak dertten derde koşacak.

Yönetmen koltuğunda That Awkard Moment filmiyle tanınan Tom Gormican’ın oturacağı film macera, aksiyon filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Cage’i bir de komediyle harmanlayarak karşımıza çıkaracak. Kevin Etten ve Tom Gormican’ın birlikte kaleme aldığı senaryoyla hayata geçecek film, bakalım Cage’in kariyerini toparlayabileceği bir adım olacak mı?