oasis kardeşler liam ve noel gallagher kavgasında bilmem kaçıncı round

oasis kardeşler liam ve noel gallagher kavgasında bilmem kaçıncı round


fan klüpler devrede


Liam ve Noel Gallagher kardeşlerin bir türlü bitmek bilmeyen kavgalarına hepimiz aşinayız. Bildiğimiz üzere Oasis artık yok ancak grubun aktif olduğu dönemlerde de elleri birbirinin yakasından düşmeyen ikilinin kavgası günümüzde Twitter üzerinden devam ediyor.

Bu kez Twitter’ı mesele haline getiren Liam, Twitter hesabını kapatmayı deneyerek onu susturmaya çalıştığı gerekçesiyle kardeşi Noel’i suçladı. Oldukça sert bir üslupla tweet paylaşımları yapan Liam ‘’NG takımı tweetlerimi beğenmediği için beni susturmaya çalışıyor, iyi şanslar.’’ şeklinde paylaşımlarda bulundu. Noel Gallagher tarafından gelecek cevapla hararetlenmesi muhtemel tartışma bizi nereye götürecek görmeyi merakla bekliyoruz.

Bir gün biteceğine inandığımız Gallagher kan davasında sular durulacak gibi değil. Son olarak 20 Eylül’de Why Me? Why Not. albümünü yayınlayan Liam, yakın zamanlarda yeni bir albümün yolda olduğunu duyurmuştu. Albümüyle aynı isimdeki şarkısını aşağıya bırakıp, Liam Gallagher’dan kavgaya ara verip bizleri müziğe doyurmasını temenni ediyoruz.