olivia colman’dan phoebe waller-bridge desteğiyle portishead glory box cover’ı

olivia colman’dan phoebe waller-bridge desteğiyle portishead glory box cover’ı


dinleyelim, sevinelim


The Favourite ile bu yılın başında En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Colman’ın müzik dünyası ile kesişen yolunun ilk meyvesini dinlemek üzereyiz.

Son yıllarda içinde yer aldığı her işe imzasını atıp bir şekilde kendisini bir şekilde daha çok sevdirmeyi başaran Olivia Colman, ona olan bu sevgimizi ikiye katlamaya kararlı. BBC küratörlüğünde hayata geçen ve elde edilen gelirin yine BBC tarafından kurulan Children In Need isimli organizasyonuna bağışlanacağı Got It Covered isimli albümünün bir parçası olan Colman, 11 parçalık bu albüm için Bristol’un incisi Portishead’in Glory Box şarkısını seçti.

Colman, bu albümde yer alan tek ünlü isim de değil. Helena Bonham Carter, Luke Evans, David Tennant, Jodie Whittaker ve Himesh Patel gibi isimlerin; Stevie Wonder, The Killers, Coldplay ve Joni Mitchell’dan birer şarkıyla yer aldığı albümün kayıt sürecinden de minik görüntüler paylaşılmaya başlandı.

Bu görüntülerin ilki ve şimiden en sevdiğimiz olanında Pheobe Waller-Bridge, Fleabag’den rol arkadaşı olan Colman’a kardeşiyle ve   ukulelesiyle birlikte destek olmaya geliyor. İkilinin Abbey Road Stüdyoları’ndaki sıcak anlarını ve alternatif Glory Box cover’ını dinlemek için aşağı yollanın.