pom klementieff mission impossible 7’de yer alacak

pom klementieff mission impossible 7’de yer alacak


guardians of the galaxy'yle yıldızı parlayan oyuncunun rolü henüz açıklanmadı


Mission Impossible’ın gediklilerinden olan yapımcı ve senaryo yazarı Christopher McQuarrie, Rogue Nation’ı takip eden Fallout’u adeta başkası çekmiş hissiyatı yaratarak hepimizi şoke etmiş ve Mission Impossible 7 ve 8 için kolları sıvadığını da 2019’un başında açıklamıştı.

Başarılı yönetmen dün Twitter üzerinden M:I 7 için Pom Klementieff’i ekibe dahil ettiğini duyurdu. Guardians of the Galaxy’deki rolüyle isminden epeyce söz ettiren Klementieff, bir kez daha Ethan Hunt’ı canlandıracak Tom Cruise’un yanında yeni film için oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isim.

Klementieff’in kadroya dahil olması dışında hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız yeni M:I filminin üzerindeki bu gizem perdesinin yakında kalkacağını umuyoruz.  7. filmi 2021, 8. filmi ise 2022’de çıkması beklenen Mission Impossible’ın kadrosu için önümüzdeki günlerde yeni isimler duyma ihtimalimiz yüksek, bunun yanında Mcquarrie’ın Mission Impossible – Fallout sırasında sosyal medyayı son derece aktif şekilde kullandığını ve setten görüntüler sunduğunu da hatırlıyoruz.

Fallout’la dünya çapında 791 milyon dolar gibi mütevazı bir miktarla en yüksek hasılatlı filmlerden birini yönetmiş olan McQuarrie, bu sefer de aynı başarıya imza atacak mı göreceğiz.