quentin tarantino gelecek planları hakkında konuştu

quentin tarantino gelecek planları hakkında konuştu


müjdeler olsun


Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden ve author sinemasının en popüler temsilcilerinden Quentin Tarantino, Londra’da katıldığı BAFTA etkinliklerinde hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Gelecek planlarının ne olduğuna ilişkin yöneltilen soruda Tarantino, yazdığı kitabı bitirmeyi, bir oyun yapmayı, bir TV dizisi üzerinde çalıştığını ve 10.‘cu filmini tasarladığını söyledi.

Çalışmaları hakkında çok fazla detay vermekten kaçınan Tarantino, “Normal şartlarda bir senaryoyu bitirdiğimde prodüksiyon aşamasına geçeriz. Ancak Once Upon a Time in Hollywood filminin senaryosunu bitirdiğimde filmi çekmeye hazır değildim. Once Upon a Time in Hollywood’ın bitmesinin ardından yeni projeler üzerinde çalışmak için verimli bir dönemde olduğumu hissediyorum. Artık bir oyun veya birkaç bölümlük bir mini dizi yazabilirim. Örneğin, Once Upon a Time in Hollywood için beş saatlik bir mini dizi yapabilirim. Elimde çok fazla yazılı malzeme var. Inglourious Basterds, 6 saatlik bir mini dizi olabilir. Şu anda bir kitap yazıyorum ve kitabımı 3 ay içerisinde bitirmeyi planlıyorum. Kitabım bittikten sonra, oyun, televizyon dizisi ya da yeni bir film üzerine çalışacağım.” diyerek bugünlerde gündeminde neler var bizi aydınlatmış oldu.

Tarantino daha önce Deadline’a verdiği röportajda, Once Upon a Time in Hollywood filmindeki Rick Dalton için “Bounty Law” isimli bir TV dizisi üzerinde çalıştığını ifade etmişti. Burada bahsettiği dizi projesi o proje mi bilmiyoruz ama yakın zamanda Tarantino elinden çıkma ilginç işler göreceğiz gibi gözüküyor.