raf simmons ve the xx iş birliği geliyor

raf simmons ve the xx iş birliği geliyor


param olsa da ben olsam


2017’de çıkardıkları I See You albümünün ardından yine ortalıktan kaybolan the xx’ten haberlerimiz var. Farklı tasarımları ve güçlü markalarla yaptığı iş birlikleriyle tanınan moda sektörünün yetenekli ismi Raf Simons, grup için özel bir koleksiyona imza attı.

The xx’in resmi Instagram hesabından ‘’Raf Simons / The xx çok yakında! ‘’ şeklinde duyurduğu kreasyondan ilk görseller de peşinden geldi. Grup üyeleri Oliver Sim ve Romy Madley-Croft’un bizzat koleksiyon için poz verdiği xx logolu kıyafetler sade tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 

Buna ek olarak Oliver’ın Ağustos’ta verdiği bir röportajda ‘’Hala çok fazla şey öğreniyoruz. Kendimi çok meraklı hissediyorum. İlk şarkı kaydımızdan bu yana çok uzun bir zaman geçmesine rağmen hala taze hissediyorum. Henüz kendimi tecrübeli görmüyorum.’’ açıklamaları, üretmeye devam sinyalleri verse de henüz bir albüm çalışması ya da tekli haberinden eser yok.

Önümüzdeki sene modanın yanında müziğe dair bir şeyler üretmelerini ümit ederek, şimdilik yeni Raf Simons beklemekle incelemekle yetiniyoruz.