rick and morty’nin yazarlarından jessica gao, she-hulk’ın kadrosuna dahil oldu

rick and morty’nin yazarlarından jessica gao, she-hulk’ın kadrosuna dahil oldu


peki ya she-hulk?


Ağustos’ta Disney’in D23 etkinliğinde ilk defa duyurulan She-Hulk projesiyle ilgili detaylar ufak ufak gelmeye başladı. Bildiğimiz üzere Disney+ önümüzdeki günlerde erişime açılacak. Bu hamlesiyle yeni nesil streaming platformlarına kafa tutmayı hedefleyen Disney+, büyük rekabet içinde olduğu diğer platformlardan rol çalmak için elinden geleni yapıyor.

Bugüne kadar She-Hulk projesiyle ilgili ser verip sır vermeyen Marvel ekibinden heyecan verici bir isim açıklandı. Son yılların en büyük sosyal medya sansasyonlarından birine dönüşen Rick and Morty dizisinin yazar ekibinden Jessica Gao, She-Hulk’ın yazar koltuğuna oturacak. Bu hamleyle birlikte She-Hulk serisinin aksiyon olduğu kadar komedi unsurlarıyla da öne çıkacağını söylemek yanlış olmaz. Rick and Morty dizisinin en sevilen bölümleri arasına banko yazdığımız Pickle Rick’in yazarı Jessica Gao’dan beklenti büyük.

Aynı zamanda Marvel’ın kilit ismi Kevin Feige’in açıklamalarına göre She-Hulk, çizgi roman serisini takip eder nitelikte olacak. Dönüştüğü zaman bile kontrolünü koruyabilen bir avukat olarak karşımıza çıkacak She-Hulk’ın oyuncu kadrosu ve yönetmen tarafıyla ilgili henüz bir bilgi yok. Daha önce beyaz perdede Liv Tyler’ın canlandırdığı karakter için Tyler’ın geri dönüp dönmeyeceği gizemini koruyor. Rol için adı geçen isimler arasında Jameela Jamil, Blake Lively, Lily Collins ve Brooklyn Nine-Nine’da Rosa Diaz karakterini canlandıran Stephanie Beatriz yer alıyor.

Oldukça iddialı yapımlarla yayın hayatına gün sayan Disney+ gündemimizi bir süre daha meşgul edecek gibi gözüküyor. Hadi bakalım.