robert pattinson’lı the batman’e iki yeni takviye

robert pattinson’lı the batman’e iki yeni takviye


colin farrell ve andy serkis


Robert Pattinson’ın Batman’ı, Zoë Kravitz’in Catwoman’ı, Jeffrey Wright’ın Komiser Gordon’ı ve Paul Dano’un The Riddler’ı canlandıracağı, kadrosu ile göz boyayan The Batman filmi için iki yeni isim gündemde.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği The Batman’de The Penguin’i canlandıracağı konuşulan Jonah Hill’in anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrılmasının ardından yeni bir kötü arayışına girişen Warner Bros., çareyi Colin Farrell’da arıyor. In Bruges, The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer gibi filmlerdeki oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Farrell, açıkçası bu rol için ilginç bir seçim olmuş.

Film için konuşulan bir diğer isimse, The Lord of the Rings serisinin Gollum’u ve Planet of the Apes serisinin Caesar’ı Andy Serkis. Daha önce de yönetmen Matt Reeves ile birlikte çalışan, CGI’lı rollerin kralı Serkis için düşünülen rol ise Batman’ın sadık yardımcısı Alfred Pennyworth.

Todd Phillips’in yönettiği Joaquin Phoenix’li Joker ile ya da herhangi bir DC filmi ile bir bağlantısı olmayacağı duyurulan The Batman’ın 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi bekleniyor.