ryan reynolds’lı aksiyon filmi 6 underground’ın fragmanı yayınlandı

ryan reynolds’lı aksiyon filmi 6 underground’ın fragmanı yayınlandı


13 aralık'ta netflix'te online


Bu yıl The Irishman, Marriage Story, The King ve The Laundromat gibi prestijli yapımlarla Akademi Ödülleri‘ne damga vurmaya hazırlanan Netflix, bir yandan da yüksek bütçeli yapımlarıyla Hollywood‘a rakip olmayı sürdürüyor. Aksiyon filmlerinin unutulmaz yönetmeni Michael Bay imzalı 6 Underground‘ı önümüzdeki ay izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan Netflix, yayınladığı fragmanla bizlere aksiyon filmi klişelerinin tamamını hatırlatıyor: Patlamalar, kovalamacalar ve helikopterin takip ettiği baş kahramanımız.

Deadpool filmiyle unutulmaz bir başarı yakalayan senarist Rhett Reese ve Paul Wernick ile Ryan Reynolds’ı yeniden bir araya getirecek filmin yönetmeni, Transfomers, The Rock, The Island gibi yapımlarla “Vurdulu kırdılı filmler benim işim” diyen Michael Bay. Ryan Reynolds’ın başrol oynadığı filmin oyuncu kadrosunda Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi ve Dave Franco gibi isimler yer alıyor.

Gizemli bir dolar milyarderi önderliğinde bir araya gelen ve zorlu görevlere imza atarken herhangi bir engele takılmamak için kendi ölümlerini tezgahlayarak geçmiş yaşamlarını geride bırakan 6 kişilik ekibin, ünlü suçluları yakalayıp dünyada kalıcı bir etki yaratabilmek için verdiği mücadeleyi anlatan film, 150 milyon dolarlık bütçesiyle Netflix’in bügüne kadar imza attığı en pahalı filmi olma özelliğini taşıyor.

13 Aralık‘ta Netflix platformlarında vizyona girecek kurşunların su gibi aktığı filmin fragmanı bir tık ötenizde.