shia labeouf’ın hayat hikayesine tanıklık edeceğimiz honey boy’dan yeni fragman

shia labeouf’ın hayat hikayesine tanıklık edeceğimiz honey boy’dan yeni fragman


yılın merak uyandıran yapımlarından


Transformers serisiyle tanınan, Nymphomaniac, American Honey ve The Peanut Butter Falcon filmlerindeki performansıyla kendisinden övgüyle söz ettiğimiz Shia Labeouf’ın kendi hayatını kendi kendine anlattığı Honey Boy filminden yeni bir fragman geldi. 

Prömiyerini Sundance Film Festival’inde yapan Honey Boy, festivalden aladığı olumlu yorumlarla merakımızı cezbetmeyi başarmıştı. Filmde hem başrol hem de senaryo koltuğuna oturan Shia LaBeouf, babası James Lort’u canlandırıyor. LaBeouf’ın çocukluk yıllarını işleyen Honey Boy, Lort’un alkol bağımlılığını üzerinde baba oğul ilişkisinin derinlerine iniyor.

Oyuncu kadrosunda Lady Bird, Manchester by the Sea yapımlarında izlediğimiz Oscar adayı oyuncu Lucas Hedges’in yanı sıra Noah Jupe, Maika Monroe, Natasha Lyonne, Martin Starr, Clifton Collins Jr  ve kendisini ilk kez bir filmde izleyeceğimiz FKA twigs yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise belgesel filmleriyle ünlü ödüllü yönetmen Alma Har’el oturuyor.

Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsiz olan film, ABD’de 8 Kasım’da vizyona girdi. İşleyişi ve Labeouf’ın çıtayı yükselten oyunculuk performansıyla ödül sezonunda ismini duyarsak şaşırmayacağımız filmin yeni fragmanı hemen burada.