snowpiercer sean bean’i renklerine bağladı

snowpiercer sean bean’i renklerine bağladı


ilk sezon 2020'de, bean ikinci sezonda


Jennifer Conelly ve Daveed Diggs’li Snowpiercer, dünyanın çorak bir buzluk haline gelmesinden yedi sene sonra insanlığın kalanına odaklanan post-apokaliptik bir atmosferle izleyiciyle buluşacağı tarihi bekliyor. TNT yapımı dizinin ilk sezonunun 2020’de yayınlanacağı açıklanırken ikinci sezon için sürpriz bir isim kadroya dahil oldu: Sean Bean

Karakterinin detaylarıyla ilgili henüz bilgi sahibi olmadığımız Bean, en son Game of Thrones’a erken vedasıyla hepimizin kalbini parçalamıştı. 2013 yapımı Bong Joon-ho’nun aynı isimli filminden uyarlanan dizinin ikinci sezonu için casting’in şimdiden açıklanması ise sezonların art arda yayınlanması ihtimaline göz kırpıyor.

Türlü çeşit felaketten kurtulanların 1001 vagonluk bir trende donmama mücadelesini konu alacak dizide sınıf çatışması geniş bir yer tutuyor. Dizinin prodüktörlerinden olan Joon-Ho’ya Doctor Strange’in yapımcılarından Scott Derrickson eşlik ediyor.

Kendisini yeni bir rolde görmekten memnun olduğumuz Sean Bean’i ise dizi boyunca – ya da kendisinin dizide yer aldığı kısa aralık boyunca – kaygıyla izleyeceğiz. Umuyoruz ki bu sefer kendisini ekranda daha uzun süre görmemiz mümkün olur.