sonic the hedgehog yeni fragmanıyla hayranların gözüne girmeyi başardı

sonic the hedgehog yeni fragmanıyla hayranların gözüne girmeyi başardı


şimdi oldu işte


Nisan ayında yayınlanan fragmanıyla Sonic The Hedgehog, oyun dünyasının en tanınan ve sevilen video oyunu karakterlerinden Sonic’i Sonic’likten çıkaran ekip, büyük tepkilere maruz kalmıştı. Karakterin imza eşyalarından diyebileceğimiz eldivenlerini kullanmayan ve daha gerçekçi gözükmesi adına hatırladığımızdan çok farklı görünen bir Sonic’le karşımıza çıkan yapım ekibi, gelen tepkilerle kahramanımızı yeniden elden geçirmek zorunda kalmıştı.

Bugün çıkan yeni fragman ise oyunun ve Sonic evreninin hayranları tarafından çok daha olumlu tepkilerle karşılandı. Eldivenleri ve şaşı gözleriyle tanıyıp sevdiğimiz karakter geri dönmüş gözüküyor. Paylaşılan yeni fragmanda Sonic, James Marsden’ın canlandırdığı insan kankasıyla Jim Carrey’nin hayat verdiği Dr. Ivo Robotnik alt etmeye çalışıyor, bu esnada oyundan aşina olduğumuz mekanlar da bize göz kırpıyor.

Sonic The Hedgehog Kasım 2019’dan Şubat 2020’ye ertelendiğinde filmin yönetmeni Jeff Fowler mesajı aldıklarını ve karakterin tasarımı üzerinde çalışacaklarını söylemişti. İlk Sonic ve ikincisi arasındaki farka bakınca yönetmen sözünü tutmuş gibi gözüküyor.

Yeni Sonic’i bütün ihtişamıyla aşağıdaki fragmanda izleyebilirsiniz.