spider-man: into the spider-verse’ün devamı 2022’de vizyona girecek

spider-man: into the spider-verse’ün devamı 2022’de vizyona girecek


işte güzel bir haber!


Sony’nin büyük beğeni toplayan, hatta büyük bir kesimce filmleri de dahil olmak üzere en iyi Spider-Man uyarlaması olarak tanımlanan animasyon Spider-Man: Into the Spider-Verse, devam filmi onayı almasıyla kimseyi şaşırtmamıştı. Malum filmin ne zaman vizyona gireceği de belli oldu.

Hem Altın Küre Ödülleri’nden hem de Akademi Ödülleri’nden En İyi Animasyon Film Ödülü ile dönen yapımın bünyesinde çalışan isimler arasında Love Death + Robots’ın belki de en iyi bölümü olan The Witness’ın yönetmeni Alberto Mielgo’nun da yer aldığı yapım, farklı paralel evrenlerdeki Spider-Man’leri bir araya getiriyordu. Genç Miles’ın zaman mekan büken ve bir yandan da Spider-Man olmanın ağırlığıyla mücadele ettiği filmin devam edeceğine ilk filmin finaliyle zaten hazırlanmıştık. Vizyon tarihi 8 Nisan 2022 olarak belirlenen filmin devam edeceği böylece resmi olarak belirlenmiş oldu.

Chris Miller ve Phil Lord’un tekrar yapımcı koltuğunda oturacağının da açıklanmasıyla yeni filmin de ilki kalitesinde olacağına emin olabiliriz. Bob Persichetti, Peter Ramsey ve Rodney Rothman’dan oluşan kadronun yönetmen koltuğunda oturup oturmayacağı belli değil. Seslendirme kadrosunun da aynı şekilde geri dönmesi beklenen film, en kötü ilki kadar olsa biz yine mutlu oluruz.