star wars’tan vizyon öncesi son fragmanlar

star wars’tan vizyon öncesi son fragmanlar


20 aralık'a şurada ne kaldı


Artık çok heyecanlanamasak da saygımızdan ötürü gelişmeleri takip ettiğimiz Star Wars evreninin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’dan mini bir televizyon fragmanı paylaşıldı.

3 gün önce 30 saniyelik başka bir televizyon reklamını izlediğimiz serinin bu sefer ki fragman niyetine yayınlanan reklamı, Kylo Ren ve Rey’in büyük savaşından küçük bir kısmı vize izletiyor

“En ünlü Jedi ailesinin yükselişi, aynı zamanda Skywalker efsanesinin nasıl sonu olacak? Rey gerçekten Dark Side’a mı geçecek? Çift uçlu ışın kılıcı sadece Jedi’ın bir rüyası mıydı? Yoksa 2. Death Star tamamen yok edilemedi mi?” gibi soruların cevabını alacağımız filmin kadrosunda Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo gibi isimlerin yer alıyor.

İlk filmin önemli yapı taşlarından biri olan fakat ikinci filmde görmediğimiz Knights of Ren, üçlemenin son filminde tekrar karşımıza çıkacağını da öğrendiğimiz Star Wars: The Rise of Skywalker da Kylo Ren’in karanlık taraftaki yardımcılarının hikayede nasıl bir rol alacağı ise şimdiden merak konusu.