stephen king uyarlaması lisey’s story’nin oyuncu kadrosunda yeni bir isim

stephen king uyarlaması lisey’s story’nin oyuncu kadrosunda yeni bir isim


yeni transfer : dane dehaan


Apple’ın yeni dizi platformu Apple TV+ bildiğimiz üzere 1 Kasım’da açılmıştı. Dijital dizi platformlarının çoğalmasıyla rekabetin ateşlendiğini fark eden markalar da iddialı yapımlarla öne geçmeye çalışmakta. Bu konuda atak yapmaya çalışan Apple TV+ bünyesinde yer alacağı dizisi Lisey’s Story için adım adım çalışmaya devam ediyor.

Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlama olacak yapımın başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Julianne Moore ve Closer filmiyle akıllarımıza kazınan Clive Owen’ın yer alacağı açıklanmıştı. Children of Men gibi başarılı bir yapımda da yer alan Owen ve Moore ikilisine eşlik edecek diğer bir isim de belli oldu. Chronicle, Kill Your Darlings, A Cure for Wellness filmleriyle başarı grafiğini yükselten oyuncu Dane DeHaan, dizinin yeni transferi olarak karşımızda.

Senaryosunu Stephen King’den alan yapım başarılı bir yazar olan eşini kaybeden Lisey’in yaşadıklarına odaklanacak. Ölümüyle birlikte eşi hakkında tuhaf gerçekleri fark etmeye başlayacak Lisey’i oldukça zor bir süreçten geçerken izleyeceğiz.

Dizide Lisey’e Jullianne Moore hayat verirken, eşi Scott Landon’ı Clive Owen canlandıracak. Dizinin yeni transferi Dane DeHaan ise Scott Landon’ın kitaplarının büyük hayranı olan Jim Dooley karakteriyle karşımıza çıkacak.Yayın tarihi hala belirsizliği koruyan Lisey’s Story kadrosuyla gözümüzü üstünde tutmayı hak eden yapımlardan biri.